Arvid

Oj vad trött jag var när jag vaknade i morse. Ella somnade nog som vanligt runt halv 12-12 efter sista amningen. Hon var lite orolig innan läggdags, som hon har börjat bli nu de senaste kvällarna. Var uppe vid halv 6 och ammade sen igen. Sen ville hon inte alls somna om. Jag var hur trött som helst, och det slutade med att jag fick amma lite till. Jag fick sova några timmar till. Vid 10 hade Ella inte vaknat, så vi fick väcka henne.

Vid 11 skulle vi vara hemma hos Anna och Anders och Arvid på frukost. Första gången som vi träffar lilla Arvid var alltså idag. En sån söt liten kille. Det skiljer endast 12 dagar på våra små liv. Vi hoppas de ska få mycket kul ihop!!
Vi åt frukost ihop, sedan gick vi en runda med vagnarna. Hur varmt som helst. Kändes som åska i luften. Förresten, när jag satt ensam i tvrummet och ammade Ella kom en av deras katter inspringandes genom kattluckan med en mus i munnen. Den for nästan genast upp på övervåningen med sitt byte, men fick inte ha det så länge förrän Anders for efter och tog musen. Denna gången var den död, men det har hänt att katterna kommit in med levande möss och fåglar. Det händer mycket spännande hemma hos Anna och Anders. :)


Anders, Arvid och Anna


Sötnosen Arvid


Arvid och Ella


Arvid och Ella


Arvid och Ella. Ella ser ut som en jätte! :)


Två stolta föräldrar: Anders och Emmelie

Igår var en seg dag. Emmelie kom hem halv 5 på morgonen från Göteborg och var trött hela dagen. Det blev ju en lång och intensiv dag. Det var jättefint väder, riktigt varmt. Igår skulle man legat på stranden.
Jag pulade lite hemma medans Emmelie hälsade på sin farmor. På eftermiddagen tog vi en prommenad med Lina, Mikael och Malte. Vi gjorde ett stopp på Glassbåten, vilket behövdes i värmen. Sen blev det lite halvpanik när Ella helt plötsligt blev hungrig. Ibland blir det amning tätare, och då hinner man inte mycket mellan gångerna. Så vi fick skynda hem.


Gräsänder! Mina favoriter.


Emmelie, Lina & Mikael


Blå blomma. Dålig på blomnamn. :)

Vi åt senare pizza på gamla KC med Hanna, Fredrik och Cesar. Men dit går vi nog inte igen, ingen bra service eller goda pizzor. Cesar sprang runt runt. Mamma och pappa hade fullt upp.

Vivi hade kommit hem denna helgen, och ville då passa på att hälsa på Ella. Hon och Josse kom förbi med en varsin pizza, de var också lite trötta precis som Emmelie. Vivi hade varit ute här i Karlshamn, och Josse hade varit på ett annat bröllop. Vi kollade lite på tv. Sen gick mostrarna hem.

Vi kollade på en Beck, "Annonsmannen" innan vi gick och lade oss. Förresten "Revolutionary Road" i lördags var helt ok, seg film, men bra skådisar.


Våran älskling Ella!!

Kommentarer
Postat av: Ida & Carola

Åh men gud vad fin och söt hon är. Hur går det i värmen med lillan? Idag har vi vari och shoppat i Malmö, sista rycket innan semestern är slut.



Hoppas allt är bra med er.



Kramar från Lund

2009-08-06 @ 16:18:39
URL: http://lillgrodanimagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0