Kalas i massor...

Tiden går! Snön är borta. Äntligen... Någon ensam snödriva här och där. Snart är även de borta. Skönt!

Har snart varit hemma i exakt 1 år. Jag fattar inte det! I mitten av april förra året gick jag hem, snart är det april igen. Lite ångest har jag allt. Den 3e maj bär det av till Tingsryd igen för att börja jobba på Posten. Jag och Ella var däruppe och hälsade på i fredags. Vi har fått ny chef, så både hon och jag ville ha ett ansikte innan jobbstarten. Tror det kan bli bra. Första intrycket var bra i alla fall. Då blir det ut i Urshult igen. Härligt! Äppelblomningen missar jag inte detta året! Foton kommer. Lovar!

Ella börjar få långt hår! :-) Rejält stubb!!!



Superglad för det mesta! Jag har tom fått första tanden. Förra onsdagen började den se dagens ljus. Syns dock inte på denna bilden. :-)



Helgen var fylld av kalas. I fredags fyllde kompisen Elsa hela 1 år. Det firades på lördagen med tårta!



Barnen Andersson hade fått en rutchkana (om det stavas så?) inne i lekrummet. Elsas kusin Emelie och Elsa själv provar den med hjälp av Emmelie.



Även Ella vågade!



Noah och Ella är alltid så kärleksfulla... :-) Det blir alltid lite gos... ;-)



Ballongerna var roliga.



Titta! Jag tog den!



Direkt efter Elsas kalas for vi vidare till nästa. Jessica och Susanne fyllde 15 år. Stora tjejerna nu! Här är Ella med antingen Jessica eller Susanne... Jag ser aldrig någon skillnad. :-)



Kusin Malte var även han med på kalaset.



På söndagen var det dags för kalas nummer 3. Johanna fyllde 14 år i februari och Edvin fyllde nyligen 8 år. Detta firade de ihop med lite tårta. Här är Ella med Johanna. Bästa kompisar!



Ibland blir det lite mycket med 2 kravlande bäbisar. :-) Men Johanna hade inga problem att klara det.




Vår solstråle Ella!


Helg igen! :-)

Ja då var det fredag igen! Veckorna går alldeles för fort! Det som i och för sig är skönt med det är att det endast är 5 veckor kvar för mig att jobba sen är jag föräldrarledig ett tag framöver!

Denna helgen ska vi hinna med 3 kalas samt så får vi besök av en gammal klasskompis till mig som har BF om ca en månad. Riktigt spännande! Har på känn att det är en liten pojk.

Trevlig helg önskar Ella!




Helgen i bilder


I fredags var Hanna, Fredrik och Cesar här.
Vi åt flygande Jakob och godis (naturligtvis) samt kollade på film.
Speciellt Hanna tyckte filmen var kanonbra! :-)


Ella & Cesar i likadana outfiter


Igår var vi och badade i Olofström med Sabine, Mattias och Wilma.





Imorse när jag vaknade låg Ella på detta vis i sin säng!
Varför ligga på längden när man kan ligga på tvären! :-))



Ella går på gym!


Varannan vecka går jag och Ella på mamma/pappa/barn gympa på Motiva. Vi är olika många varje gång, idag var vi bara 4 mammor och 4 barn. Ella satt så snällt och lekte under tiden. Bara i slutet blev det lite tråkigt, men vilken tur att mammorna skulle göra sit-ups då... då sitter Ella på magen och hejar på. :-)


Mina coola landslagsskor har jag givetvis på mig när det är träning.


Moster Lina och kusin Malte sov här en natt när Mikael var med jobbet i Umeå. När sedan Lina skulle till doktorn dagen efter var jag barnvakt till Malte. Det gick jättebra. De leker så bra. Så söta och goa!


Goa kusinen!


Mostrarnas prins!


Det är kul när Malte är här och leker...


De samsas om det mesta, även ifall Ella vill ha Maltes kloss... Ibland går det att ta den, men ibland går det inte. Inga sura miner dock, utan de testar varandra och observerar... Jag kunde inte låta bli att småskratta lite när jag även filmade dem.


Mitt i allt blev det en runda ner till "Utvandrarmomentet", en härlig punkt vid havet mitt i Karlshamn. För er som inte vet, så är det Vilhelm Mobergs Karl-Oskar och Kristina. De lämnade Sverige från just Karlshamn. Kristina blickar inåt land medans Karl-Oskar tittar rätt över havet.

I tisdags blev det en tur till min morfar och Asta, tillsammans med mamma och pappa. Ella var egentligen rätt trött (hade varit på Babyrytmik innan), men höll låda hela tiden. :-)


För det mesta väldigt glad!!


Sitter här hos gammelmorfar Stig.


Mittemot satt Asta och pratade... Ella ser frågande ut? :-)


Ella ligger mer och mer på magen. Kryper inte, men "hasar" sig bakåt.


Älskar att vara utan kläder...


För då blir jag såååå här GLAD!

WE'RE BACK!

Ok, då var uppehållet över. Vi måste erkänna att vi har överläggt att lägga ner bloggen, då tid egentligen inte finns över för att blogga.... men.... det skulle ju också bli lite tråkigt.... så nu kommer vår nya "blogg": Ellas bildblogg. En bild kan ju faktiskt säga mer än tusen ord!! Eller hur? Okej, då kör vi!


Holjebadet i Olofström besökte vi för några veckor sedan. För bada gillar vi alla.


Emmelie och Ella. Ella älskar att bita och tugga på allt, även mammas bikini...


Stora tjejen.


Med oss hade vi bla Cesar och Fredrik som också älskar att bada.

Nu när det snart är vår så var det bara ett måste att införskaffa en skinnjacka! Snart ska vi alla tre glida runt i våra skinnjackor! :-)


Tuff tjej!


Glad tjej, som här provar pyjamas från Australien.


Nu äter Ella rån i bitar.

Att ha en stor filmsamling är ju superkul, tycker jag i alla fall... och numera även Ella. :-) Att jag vill ha dem stående i bokstavsordning och i raka fina linjer kan jag nog glömma bort. Kolla in det här!!!! :-)





Varför ha filmerna i hyllan när de ligger så snyggt på golvet???

Vi kan ju aldrig sluta tjata om bad, och tur är väl att vi badar tycker vi, hur hade det sett ut annars? Eller luktat? :-) Jag och Ella badar ihop varje vecka och numera håller Ella själv i slangen. Och det är kul!





Nu i lördags hade vi Nettan, Håkan, Noah och Elsa på besök. Mat och Melodifestivalfinal. Inte fel! Det var även första gången som jag inte brydde mig vem som vann. Att Anna vann var ju kul, jag gillar låten, men hur det funkar utomlands vet man aldrig. Lycka till säger jag!


Ella och Elsa.


Härlig bild på Noah och Ella. De håller varandra i handen och titta varandra i ögonen. Sött!!


När man inte äter godis själv så bjuder man alla andra. Så har Noah alltid gjort... utan problem...


... ända tills de vuxna gömde godisskålen. Men då hittade Noah den... och det var det ingen som märkte... till en början i alla fall. :-) Nu är första godisbiten tagen!

Att det är vår i luften kommer man inte ifrån. Det syns också!








Bilder tagna nere vid Vägga Rökeriet.

RSS 2.0