Torsdag

Veckan snart över och det är skönt. Har inte varit den bästa precis då vi avlöst varandra med feber och hosta. Men Ella är bättre och har varit på dagis idag. Jessika fick iväg och ta prover då hon har graviditetsklåda. Precis som hon hade när hon väntade Ella. Förhoppningsvis är det inget allvarligt. Idag är det endast 2 veckor kvar till bf och vi hoppas iaf att hon/han väntar tills nästa vecka då orken efter vi varit sjuka inte är på topp. Men vila i helgen så är vi förhoppningsvis fit for fight tills nästa vecka.


Man får äta glass när man är sjuk

Maginfluensa

Vi vaknade i fredags morse halv 6 av att Ella satte sig i sängen och sa tåka (torka). De visade sig att hon spytt vår lilla stackare.
Hon hann spy 2 gånger till innan jag gick till jobbet halv 8. Det värsta är att man nästan kan framkalla illamående när man vet att ngn har maginfluensa.
Hon bajsade löst och spydde en gång till sen under dagen. Men lika pigg va hon för de. Å överlycklig över att bli satt i badkaret när hon spytt. Badkaret är hennes absoluta favoritplats!
Vi hade hela helgen planerad men fick tyvärr ställa in i stort sett allt. I fredags skulle vi ut och äta med Hanna och Fredrik, ngt vi sett fram emot länge. Ella skulle från början va hos Lina och Mikael och sova över där men i och med att Malte  också haft maginfluensan under veckan så blidde de inget med det. Vi velade länge hela dagen vilket vi skulle göra men i och med att Ella va så pigg och att pappa inte hade ngt emot att va barnvakt nga timmar så beslöt vi oss att gå ut och äta. Vilket vi inte ångrade för det var fantastiskt god mat. Å det hade gått bra hemma också, varken kräk eller bajs.
Peppar peppar så har jag och Jessika klarat oss än så länge och jag tror att vi kan ropa hej nu för nu har de där dramatiska 48timmarna gått. Dock har Jessika dragit på sig en förkylning igen me feber och hosta. Hoppas inte det blir värre och att bebis stannar minst nga dagar i magen för just nu är hon inte i skick att föda barn.
I em ska jag och Ella hem till Malte och leka, det har båda kusinerna längtat efter. Har inte kunnat träffas på 2 veckor pga förkylningar och maginfluensor. Jessika ska passa på att vila. I förmiddags var vi ute och gick en sväng med Hanna, Fredrik och Cesar. Underbart väder med sol!!
Melodifestivalen igår va inget bra alls! Gillade nog inte ngn låt, jag har redan min favorit i Swingfly!
Igår hann jag både städa och handla och även hämta och bädda bebis korg! :-)

Bebis lever rövare i Jessikas mage och det verkar som om hon/han aldrig är still. Undrar om det blir på samma sätt utanför magen, då har vi att göra! :-)


Å gissa om vi blev chockade igår när en av våra vänner va med i Postkodsmiljonären!! Mkt synd att han missade en fråga men han va verkligen duktig och de pengar han vann är pengar det också så stort grattis Mange!!




"Nana"

Har lämnat en lätt ledsen Ella på dagiset. Igår och idag gick det lite bättre än förra veckan. Hon var endast ledsen tills jag gick ut genom dörren. Och det känns ju skönt! Nu går jag hem utan att må dåligt i alla fall. Känner mig väldigt trygg med fröknarna (kan man kalla dem för det? Eller rättare sagt vill de det?)

Storm ute, och jag har sovit kasst som vanligt (med eller utan storm för min del). Hämtade in Ella vid halv 12 i natt. Man försöker in i det sista få henne att sova i sin säng, speciellt nu när jag behöver min sömn, men det går inte alltid. Som i natt då. Stormen gjorde ju sitt också. Jag trodde ärligt att fönstret skulle gå sönder. Otäck känsla! Nu ska jag passa på att vila när Ella är på dagis.

Gissa vilken låt som går mest här hemma just nu? Ja, det skulle ju egentligen kunna vara 2 olika, för vi är ju 3 tjejer här hemma nu (och jag har inte haft chansen att konkurrera om någon speltid ;) ).

http://www.youtube.com/watch?v=jp8AHUtnfCw

Detta är då Emmelies favorit från i lördags i Melodifestivalen. Swingfly. Den har gått varm här sedan dess, men nu har de tyvärr plockat bort allt från youtube med de låtarna som gick vidare. Inte detta klippet dock. Vilken låt gillade ni bäst?

http://www.youtube.com/watch?v=FJfFZqTlWrQ

Och här kommer Ellas favorit. "Nana" som den numera heter (So What med P!nk). Vi får lyssna på den hela tiden. Nu har jag tom fixat en kopia av P!nk's senaste samling till bilen. För där kan man ju inte bestämma själv vad som ska spelas på radion. :) Men vi är så glada att hon gillar P!nk, so do we!


I LOVE P!nk!!!!!


Nu är det skor och mössor som gäller. Dessa små "lackskor" har Emmelie haft som liten, men de är några cm för stora för vår lilla tjej just nu. Men det spelar ingen roll. Det låter ju om dem... och då är det lite extra spännande!


Majs är gott, även om det är i plast!


Bus blev det i söndags när Ebba med mamma Sara var och hälsade på.


Så söta! De gick och släpade på dessa stolarna i hela lägenheten.



Pojke eller flicka?

Vi har låtit våra närmsta gissa vad som gömmer sig i Jessikas mage. Vi gjorde precis samma med Ella och då gissade 7st på en pojk och 4 på en flicka och ut kom våran underbara lilla Ella! Denna gång är det mer jämt, 6st tror en pojke och 5st en flicka.
Det börjar dra ihop sig och det är idag exakt 4 veckor till BF. Spännande är det och det spelar ingen roll vem som kommer han/hon är precis lika välkommen! Namn har vi nog också lyckats komma överens om. Pojknamn har varit bestämt nästan sedan dag 1 men med flicknamn har det varit värre. Men nu verkar vi ha hittat en lösning.
Vem tror ni gömmer sig i magen?


V 36+0


RSS 2.0