Hett hett hett

Varmaste dagen på året? Igår måste ha varit en av dem. Och jag min tok spenderade stor del av den inomhus. Galet så säg? Emmelie tog nämnligen Ella med sig till sin farmor, som bor på ett hem. Emmelies familj går alltid dit på lördagar. Idag ville de ta ett fyra generations kort. Jag stannade hemma och pulade, det känns som det är det enda jag gör. Pular med tvätt, disk osv. Men det måste ju göras. Och saker och ting går faktiskt snabbare och smidigare när man är ensam hemma. Förutom när vi båda är hemma, för då kan ju faktiskt den ena fixa och trixa så mycker det går. :)


Fyra generationer Nilsson (Lindell)

När Emmelie och Ella kom hem åkte vi till Jan & Agneta för att fika på tårta. De hade inte träffat Ella riktigt (om man nu bortser från en glimt ner i vagnen). Vi ville sitta ute eftersom det trots allt var en av årets varmaste dagar. Men shit vad man svettades. Stranden borde det vara lag på såna här dagar. Ella låg inne i det svala, men vi andra såg på när grädden rann bort från tårtan. :) Jan som aldrig vill vara med på kort fastnade faktiskt på ett. :)


Jan och Emmelie i "hittan"

Emmelies pappa Rolf cyklade in till oss. Vi mötte sen alla upp Hanna och Cesar, och tog en promenad. Det blev en jobbig tur. Vissa dagar är tyngre än andra. Man börjar bli lite trött på det. På tisdag är det fyra veckor sen kejsarsnittet, och jag tycker att det för det mesta går bra. Det är när man ska göra "längre" ansträngningar som jag inte riktigt hänger med. Vi fick pausa lite då och då. Men det gick ju det med. Vi hade ju ingen direkt brådska.


Cesar                                   Emmelie


Jessika & Ella                    Morfar Rolf


Hanna & Cesar

Kvällen spenderade vi hemma med thai rester och tv-tittande. Vår lilla kräkbäbis fick sig ett bad också. Nu de senaste dagarna har Ella börjat spy mer och mer. Vi byter mycket kläder och torkar och torkar. Bara idag kräktes hon så att det hamnade i håret två gånger. Hon blev så mjuk och go efter badet, vår lilla solstråle.


Ella, vår solstråle!


Ella, nu har hon börjat le.. :)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Sötis! och vilken tjusig body.. har hon inte fått den av herr & fru Nielsen mån tro!? :)

2009-08-13 @ 12:29:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0