Precis hemkommen...

...från träningen. Första matchen nu på söndag efter uppehållet. Ska bli spännande.
Igår fick vi finbesök från Lister. Gamla fotbolllskompisarna Malin, Tage och Chrisse samt deras barn Isak, Sonja och Max. Ella fick fin bodysuit från Villervalla samt badankor.
Vi var även på bvc och vägde och mätte vår lilla flicka. Hade inte gått upp mer än 100g så det skulle de ha koll på nästa vecka. Däremot så har hon skjutit iväg på längden, hon är nu hela 57cm! :-)
Efter bvc gick vi bara hemom så att Ella fick lite mat sen gick vi ut och åt på Siesta, mkt gott! Mötte sedan upp Hanna och Cesar för en promenad.


Första hålla handen. Ser ut som att Ella ler så hon gillar verkligen Cesar! :-)


Smälter man inte när man ser denna bild?! Cesar pussar Ella


Cesar fick låna mina skor

Idag har Ella gjort höftledsscreeningen som alla barn i Blekinge får möjligheten att göra. Allt såg fint ut och det var skönt.
Innan vi skulle åka så fick vi byta kläderna på henne 2 gånger för hon spydde ner dem. När Jessika sedan skulle amma henne i bilen på parkeringen utanför lasarettet i Karlskrona så naturligtvis så har hon bajsat ner hela sig. Så det var ju bara att byta alla kläder igen, tur vi hade ombyte!
Vad tror ni händer sen?! Självklart så spyr hon ner tröjan så hon blev helt blöt! Hade inga fler kläder med oss så det var bara att köpa nytt! :-)
Åt lunch på Nivå i Karlskrona, kan verkligen rekommendera det!!
Svängde inom min morbrors fru Ina i Ronneby på hemvägen. Fick kaffe och kakor! :-)


Ina & Ella


Ellas sköna sovstil :-)

So long!!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0