Barnen Andersson

Igår hade vi en del besök. Alltid trevligt!
Dagen började med att Emmelies kusin Nette och hennes son Emil kom med frallor till frukost. Gott! Ella fick en ställning till badbaljan som ska göra det lättare att bada henne. Ska bli kul att testa den vid nästa badtillfälle.

Lite senare knackade det på dörren. Utanför stod Helene och Millis från laget. Jättekul! De ville inte stanna så länge, fast vi trugade med kaffe. :) Ella fick en overall till vintern och en Mimmi tröja. Jättefina!

Efter två kom Nettan och barnen med Jessica och Erik. Kul att se Jessica och Erik. Det är ju inte så ofta de är hemma i Karlshamn. Ella fick jättefint ställ med body och byxor.


Elsa gillade Ellas babygym


Noah äter kaka


Noah klappar sin nya kompis Ella


Elsa är också supersöt i rosett

Min mamma och pappa har varit i Göteborg ett par dagar. Ebba har varit hos Josse då, men idag var hon tvungen att lämna Ebba här eftersom hon skulle till Sandviken med jobbet. Ebba har gått efter Emmelie hela förmiddagen. Jag blev alltså inte den "nya" matten. Ebba reagerar när Ella skriker, men annars drar hon sig lite undan. Här ligger hon i alla fall jämte Ella och vaktar henne.


Ella vaktas av Ebba

Kommentarer
Postat av: Sofia

Vad fina ni var i tidningen idag. Ella är ju så himla söt:)

2009-08-05 @ 22:04:24
URL: http://sofia85.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0