Andra...

...dagen hemma. Vad tiden går fort. Imorgon är vår dotter 1 vecka gammal. För en vecka sedan låg hon fortfarande i min mage. Kan inte fatta det...

Redan nu förstår jag när andra föräldrar säger att de inte förstår vad dagarna tar vägen. För vad denna dagen tog vägen vet jag inte. Efter att varit uppe 3 gånger i natt och ammat sov vi ut hela förmiddagen. Vi blev förvånade att vi kunde det. Vår lilla tjej sov ibland 3 timmar i ett sträck. Hon är så duktig. Hon skriker bara när hon vill ha mat.
Klockan blev nog halv ett innan vi fick i oss frukost. Men härligt är det att man tappar tidsuppfattningen så pass att det inte gör något att frukost blir vid ett, eller att man sitter uppe vid fyra och ammar. Allt kretsar kring detta lilla liv, och det gör det med glädje.

Mormor Sig-Britt och morfar Leif kom på eftermiddagen och hälsade på. De sa att de inte kunde bärga sig mer nu. :) Förstår att de längtar efter sitt lilla barnbarn, nu när det äntligen kommit. Vi själva fattar ju knappt att hon kommit ibland, kan tänka mig att det måste krypa i kroppen när man som mormor och morfar inte kan träffa henne varje dag. De hade massa fina presenter med sig till Ella. Många kläder och ett fint badlakan. Även Ebba var med idag. Vi var ju lite nyfikna på hur hon skulle reagera över den nya familjemedlemmen. Nyfiken blev hon, men inte så svartsjuk som jag trott. Det blir kanske annorlunda när Ella blir lite äldre.

Senare på eftermiddagen  kom moster Josse på besök. Även hon hade med sig massa fina presenter. Kläder (bla fina Sverigetröjor), badankor och en sångcd. När moster skulle gå passade Emmelie på att få hjälp med barnvagnen. Det var dags för första promenaden. Jag orkade tyvärr inte följa med. Orkar inte gå några längre sträckor. Emmelie sa att det var så härligt att ut och gå med vagnen. Ella sov sig snällt genom hela turen.

Igår hade vi också lite besök. Johanna och Magnus var nere från Göteborg och hälsade på under Östersjöveckan. De kom inom innan de åkte tillbaka. Det är alltid kul att träffa dem. Synd att det blir så sällan.
Lite senare på eftermiddagen kom moster Lina, Mikael och Malte. De hade pizza med sig. Malte är nästan 3 månader nu. Vi träffade honom förra fredagen och då tyckte vi att han var sååå liten. Igår var han hur stor som helst. Vår Ella var så liten. Lägger in lite bilder på kusinerna senare. Ella fick så fina presenter av både Lina och Mikael (jättegosig filt och en mössa), och Johanna och Magnus (fin body och en jättesöt sovpåse). Hon är redan bortskämd det lilla livet!

Nu måste vi försöka sova, få se hur många gånger man kommer få stiga upp inatt. Vi måste vara lite pigga när vi ska hälsa på gammelmorfar Stig imorgon.

Kommentarer
Postat av: malena

Grattis grattis =)

Hoppas ni har de bra.

Mvh Malena

2009-07-21 @ 16:42:54
URL: http://www.maleena.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0