Dragsnäs...

...har jag varit på idag. Ett idylliskt litet ställe i Ronnebys skärgård. Jag följde med Emmelies mamma Karin och syster Lina med sonen Malte dit idag. Karins syster Eva var hemma från Stockholm med maken Anders. Syskonen har hand om sommarstället tillsammans, och denna veckan var Evas.
Det blev en fantastiskt härlig sommardag, med fika direkt vid havet. Lite blåsigt dock, men att bara kunna sitta ute efter alla dessa regniga dagar var härligt.


Sommarstugan                  Från bryggan sett           Lina, Karin och Eva


Vassen                               Utåt havet                         Malte var också med


Eva och Anders

Efter det körde vi inom Ronneby och köpte ett presentkort på en restaurang till Karins bror Bengt. Vi fick låna en stor företagsbil vid vår flytt, och tänkte tacka för lånet med ett presentkort. Vi körde inom hans företag för att lämna det, men han var inte där. Istället lämnade vi det till Bengts dotter Anna som jobbar där tillsammans med sin bror Heiki.

Efter det bar det tillbaka till Karlshamn. Vid detta laget var vi så hungriga att vi beställde mat på Siesta och åt det uppe hos Lina och Mikael. Mikael tog rödspätta och vi damer kebabtallrik. Hur gott som helst! De är alltid så trevliga, och de har bra priser på maten. Och alltid är dricka inkluderat. http://www.siestapizzeria.com/

Vid 18 tiden var jag hemma igen, lagom till U21 landskampen mot Vitryssland. EM har dragit igång. Detta laget kan bli mer intressant att följa än vårt vanliga landslag. De vann i alla fall matchen med 5-1, och en hel del snygga mål bjöds det på.

Nu väntar jag bara på att Emmelie ska komma hem. Lång bortamatch mot Öster B. Hoppas att de vann!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0