Elsa Viola Marias...

...barndop har vi varit på idag. Jessika skulle ju vara fadder till lilla Elsa och det gick bra även att hon va lite nervös. Hon fick sitta på en stol framme vid altaret eftersom hon skulle bli för trött för att stå hela dopet. Prästen frågade ett par gånger om hon mådde bra.. :) Hon såg lite blek ut enligt Håkan :) De va fint i kyrkan och mkt folk. De va en liten tjej till som döptes ihop med Elsa vars farfar läste upp en dikt som de flesta fick fundera lite över! :-)) Nettans morbror sjöng en jättefin sång om Lykke liten. Å sen va det de vanliga psalmerna och bönerna.
Efter det åkte vi hem till Nettan och Håkan. De hade dopfesten i trädgården i ett partytält och vilken tur vi hade med vädret!
Elsa fick ett halsband med en skyddsängel med hennes månadsten i samt en personlig godnattsaga som handlar om just prinsessan Elsa av oss. Här beställde vi den: http://unikabarn.se


Elsas sagobok                  På väg in                          Faddrar samt familjen Andersson/Svensson


Doptjejen Elsa    Elsa med faddrar   Huvudpersonen själv

Igår va Anna och Anders här och det bjöds på kycklingfilé med rotfrukter och så kladdkaka till efterrätt. Blev ganska bra faktiskt. Vi tittade på Slumdog millionaire som vi alla tyckte va bra. Jessika hade redan sett filmen innan men med hennes dåliga minne så hade hon redan glömt slutet!! haha

Mor och far var här på en snabbfika nu ikväll för att lämna skydd till sängen ifall vattnet skulle gå! :-) kan va bra att ha!

Imorgon blir det jobb för min del och för Jessika väntar fotvård samt tvätt!

God natt gott folk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0