Måndag igen...

...och så var vi inne i vecka 38. Jag hoppas denna veckan blir lugn, gärna lite rörelser, men inget mera. Midsommar på fredag, och det är även min syster Josses födelsedag. Efter det får knytet gärna komma. :)

Klockan 9 i morse var jag på Möllebackens fotvård, hos Wilma. Hade ett presentkort sparat sen i julas. Tänkte att fötterna kunde få bli lite sommarfina, och särskilt nu innan förlossningen. Efter det prioriteras nog ingen fotvård. Wilma är i alla fall underhållande. Och fötterna blev lena och fina...

Eftermiddagen fördrev jag med tvätt i tvättstugan. Massa lakan och handdukar skulle tvättas. Men gud vad bortskämd man blir när man har egen tvättmaskin inne i lägenheten. Inget spring eller passande av tider. Det är ju just då lakan som behövs hängas upp i torkrummet, och handdukar som blir bäst av att torktummlas som vi inte kan göra i lägenheten. Mellan varven såg jag äntligen "Bolt". Fantastiskt bra Disney film. Kan rekommenderas!
När jag skulle ut och hänga upp lakan en omgång blev jag stannad av några av gårdens barn. De undrade vilkens mamma jag var... Och sedan undrade de vad jag hade i magen... :) Fick med mig några "guld-stenar" upp som de hade hittat. Ska se om jag kan pantsätta dem. :) En del ungar är bara för härliga!

Nu ska jag gå och hämta ett paket från H&M, Emmelie har visst beställt något... :) Hon hann hem från jobbet i Löddeköpinge lagom till hennes fotbollsträning skulle börja. Lite tråkigt är det allt att hon är borta så mycket. Men det kanske ändrar sig snart.

Kommentarer
Postat av: Anja

Hej på er!

Vad roligt att ni har börjat blogga! Jag kommer följa den med spänning! ;) Vad härligt att lyxa till det med lite fotvård. Själv har jag också haft tvättstugan, men jag var tvungen att springa upp och ner i trapporna :(

Hälsa Josse så gott och ge henne en stor kram på födelsedagen från mig.

Massa kramar till er båda och den lille i magen

från Anja

2009-06-15 @ 21:52:06
URL: http://anjaseerbe.blogspot.com
Postat av: nette

Hej! Jag tycker att du skall vara rädd om dig och sköta om dig nu. Du hinner inte det sedan. Kramar Nette

2009-06-16 @ 21:29:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0