Då var vårt beslut taget

Tack allihopa för era kommentarer! Å Laura vi tar det absolut inte som ngn arg kommentar! :-) Ihop med era kommentarer och efter att läst på och så hört med andra så blir det vaccination. Nästa steg blir att ta reda på vart och när. Skönt iaf att beslutet nu är taget! Lite skraj är jag dock allt, hatar sprutor!! :-)

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag kommer också göra det, både för Ebbas och för pappas skull. Han blir jättedålig av den vanliga, tar oftast flera månader för honom att få tillbaka hans, redan dåliga, lungkapacitet. Sen det där om kvicksilver, det är mindre i detta vaccinet än det brukar vara i vanlig. Man får i sig mer av att äta en portion med östersjöfisk.

Igår badade jag o Ebba i badkaret. Hon gillade det lika mycket som Kaskad =)

Kram

2009-11-03 @ 10:31:21
Postat av: Lisa

Vaccinerade stora flickan idag och då sa dom att vi övriga (alltså inte riskgrupp eller barn) ska få vaccinera oss i Bellevue parken vecka 48. Lite väl länge till tycker jag.

2009-11-03 @ 21:07:20
URL: http://minaminis.bloggagratis.se
Postat av: Lisa

Det kan inte vara så att det är personer som jobbar inom vården eller med personer som är inom riskgruppen? Vore konstigt annars. Men när jag pratade med dagispersonalen så hade dom inte hört något annat heller. Man kan ju tycka att de skulle få vaccinet före oss andra.

Förstod det som att man bara går dit, dem sa att det skulle bli massvaccination, så det komemr väl vara lite djungelns lag.

2009-11-04 @ 15:40:21
URL: http://minaminis.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0