Åter igen en postis!

Emmelie har precis inlett sin 4 veckors semester. Jag har inlett mitt arbete igen. Nu begriper vi inte varför jag inte började jobba 1 juni istället. Vi kunde ju haft 4 veckors ledighet tillsammans. Nåväl, visheten kommer sent ibland. :-)

Måste erkänna att jag har lite ångest varje morgon när jag stiger upp. Inte enbart för att jag ska jobba, utan för att jag inte ska tillbringa hela dagen med Ella. Det är faktiskt svårt att ge upp den tiden som vi haft sen den dagen hon föddes. Jag kan ju nu förstå frustrationen som Emmelie hade när hon var tvungen att sticka till jobbet när Ella bara var 2 veckor gammal. Det hade ju inte jag velat då heller. Men det är ju så här det är. Livet rullar på. Trots att man fått barn. Bubblan spricker för eller senare.


Ella testar min jobbkeps! Den ser ut att passa... :-)

Att jag sedan har känt mig helt misslyckad på jobbet hjälper ju inte. En del tabbar. Seg brevbärare. Första dagen trodde jag aldrig att turen skulle ta slut. Det har dock blivit bättre, det går snabbare för varje dag. Men känslan att man inte räcker till finns där ändå. Ska försöka damma bort den känslan och få tillbaka lugnet, för det är grymt tråkigt att spendera kvällarna helt utslagen och med huvudärk. Då räcker jag ju inte till för Ella eller Emmelie. Emmelie sa innan att det kommer bli bättre nästa vecka... Hoppas det!

Här är några bilder på Ella som jag tog bland vitsipporna!










De här var inte vitsippor, och inte blåsippor heller... men doftade gott gjorde de.

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh så söt hon är=) har varit hos fotografen med mina idag vilket de (minsta) inte tyckte var ett dugg kul=) Vilka härligt våriga bilder på gladfisen!

2010-05-05 @ 20:02:05
URL: http://livetsom.bloggagratis.se
Postat av: Carola

Vilka underbara bilder! Jättefina! :-)

Ja vi saknar er också!



Kramar från oss

2010-05-05 @ 20:02:35
URL: http://lolaloves.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0